Παράκληση στο Θεό

Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνεχεία τον άντρα της. Κάποια στιγμή λοιπόν εκεί που γαργαλευόντουσαν με τον γκόμενο στο κρεβάτι άκουσε τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα. ΘΕΕ ΜΟΥ, σκέφτηκε κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν μπει ο άντρας μου μέσα και από μένα ότι ζητήσεις θα το κάνω. Αμέσως ακούει την φωνή του Θεού μόλις τελείωσε την ευχή της να της λέει: Τέκνον μου θα κάνω αυτό που μου ζητάς! Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ! Αν σου κάνω αυτό που μου ζήτησες να ξέρεις ότι σε τρία χρόνια από σήμερα θα πρέπει να πεθάνεις!

Η γυναίκα σκέφτηκε γρήγορα Τρία χρόνια σου λέει. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει; Δεν βαριέσαι. ΕΝΤΑΞΕΙ! Απάντησε του Θεού. Ας γίνει όπως το θέλεις. Συμφωνώ!Και τσουπ! Μόλις συμφώνησε εξαφανίστηκε μονομιάς ο ξένος άντρας από το κρεβάτι της πριν μπει ο σύζυγος μέσα! 

Περάσαν λοιπόν σχεδόν τρία χρόνια και ο άντρας της κυρίας της έκανε ένα δώρο.  Αγάπη μου! Της είπε, Επειδή είσαι πολύ καλή μαζί μου αποφάσισα να σου χαρίσω ένα ταξίδι στις Μπαχάμες με κρουαζιερόπλοιο! Πάρε το εισιτήριο σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Θα είναι και οι φίλες σου μαζί! Με αυτές κανονίσαμε να σου κάνουμε έκπληξη! Μόνο γυναίκες θα είναι μέσα στο καράβι! Θα διασκεδάσετε μια χαρά! 

Την ημέρα που η κυρία πάτησε το πόδι της στο καράβι, έκλειναν ακριβώς τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό. Ξεκίνησε το καράβι λοιπόν και στη μέση του πελάγους ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος πιάνει μια θύελλα τρομερή! Τα κύματα χτυπούσαν ως την γέφυρα του καραβιού λυσσασμένα και τότε αυτή κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της.

ΘΕΕ ΜΟΥ, Είπε. Καλά εγώ να πεθάνω το είπαμε αυτό. Οι άλλες όμως οι κακόμοιρες τι φταίνε;
Και τότε ακούστηκε η φωνή του Θεού από τα ουράνια που της απάντησε:

ΚΑΡΙΕΣ! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε για να χαρίσει απλόχερα το γέλιο στους αναγνώστες του. Το περιεχόμενο του αποτελείται από ανέκδοτα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αστεία και σχόλια. Είναι η μοναδική Ελληνική ιστοσελίδα με τόσο πλούσια ύλη, για εύκολη και γρήγορη ανάγνωση. Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους αναγνώστες του και η καθημερινή συμμετοχή τους είναι αναγκαία για τη συνέχιση του.