Ο Τοτός γιατρός

Ο Τοτός αντί να σπουδάζει στην Αμερική, γλεντούσε τα λεφτά του πατέρα,ούτε που πάτησε στην Ιατρική Σχολή. Όταν έφτασε αυτό στα αυτιά του πατέρα του, πήρε τελεσίγραφο πως κόβονται οι επιδοτήσεις και μέσα σε ένα μήνα θα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα με το πτυχίο.

Ο Τοτός δεν είχε τι άλλο να κάνει από το να εκτυπώσει ένα πτυχίο μόνος του και να πάει βοηθός στον γείτονα του τον γιατρό αφιλοκερδώς μπας και μάθει τίποτα. Κρατούσε ένα τεφτέρι με σημειώσεις. Όταν κάποιος πελάτης είχε πονοκέφαλο και ο γιατρός του έδινε ασπιρίνες, ο Τοτός το σημείωνε. Αν είχε πόνο στην πλάτη και του έδινε έμπλαστρο, αυτός το έγραφε, για τον πονόλαιμο γαργάρες, για τον βήχα σιρόπι, κλπ.

Όταν γύρισε στο χωρίο προς μεγάλη του έκπληξη είδε πως ο πατέρας του είχε ανοίξει και ιατρείο. Τι να κάνει , κρέμασε το πτυχίο και άρχισε να δέχεται τους συγχωριανούς. Όλως παραδόξως τα πράγματα πήγαιναν καλά. Με τις σημειώσεις του οι περισσότερες παθήσεις γιατρεύονταν και είχε βγάλει καλό όνομα.
Μια μέρα όμως μπήκε κάποιος που μιλούσε βραχνά.
- Γιατρέ, όπως έτρωγα σαφρίδια κατάπια ένα αγκάθι και μου καρφώθηκε στον λαιμό.
- Μάλιστα, λέει ο Τοτός και ανοίγει το τεφτέρι.
- Αγκάθι από σαφρίδια…. αγκάθι από σαφρίδια…. αγκάθι από σαφρίδια….τίποτα.
Αποφάσισε να ανοίξει στην τύχη . Κλείνει τα μάτια , ακουμπά το δάχτυλο σε μια σελίδα , διαβάζει:
ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑΤΙΚΑ –> ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ.
-Βάλτε ένα έμπλαστρο , λέει.
-Που;
-Εεε… κάνε ένα μπάνιο και κόλλησε το στον λαιμό σου.
Τι να κάνει ο άνθρωπος, πάει σπίτι, κάνει ένα μπάνιο, πάει στον καθρέφτη, όπως ανοίγει το έμπλαστρο του πέφτει και του κολλά πάνω στα@@ (@ρ@ίδι@ του.
Τρέχει γρήγορα στον γιατρό με το μπουρνούζι.
- Γιατρέ, δες τι έπαθα, λέει βραχνιασμένος.
- Α, δεν είναι τίποτα θα σας βοηθήσω, λέει ο Τοτός και του το τραβά απότομα με όλη του την δύναμη.
- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Φωνάζει δυνατά ο ασθενής και πετάγεται το αγκάθι από τον λαιμό του κάτω στο πάτωμα.
- Αυτό ήταν , λέει ο Τοτός και γράφει στο τεφτέρι:
ΑΓΚΑΘΙ ΑΠΟ ΣΑΦΡΙΔΙΑ –> ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ ΣΤΑ @ΡX@ΔΙΑ.


Ο Τοτός γιατρός


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε για να χαρίσει απλόχερα το γέλιο στους αναγνώστες του. Το περιεχόμενο του αποτελείται από ανέκδοτα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αστεία και σχόλια. Είναι η μοναδική Ελληνική ιστοσελίδα με τόσο πλούσια ύλη, για εύκολη και γρήγορη ανάγνωση. Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους αναγνώστες του και η καθημερινή συμμετοχή τους είναι αναγκαία για τη συνέχιση του.