Αμερικάνικη Ευφυΐα

Οι μηχανικοί της Airbus κατασκεύασαν ένα είδος ρουκετοσωλήνα που με υψηλή ταχύτητα εκτόξευε νεκρά κοτόπουλα πάνω στους υαλοπίνακες των πιλοτηρίων για να δουν αν αντέχουν σε σύγκρουση με πουλιά σε πτήση. Αμερικανοί μηχανικοί, που κατασκεύαζαν ένα τρένο υψηλής ταχύτητας ζήτησαν τον εκτοξευτή για να τον χρησιμοποιήσουν.
Η airbus ανταποκρίθηκε αμέσως και τους έστειλε έναν, μαζί με λεπτομερείς οδηγίες χρήσης. Στην πρώτη δοκιμή όμως, οι Αμερικανοί με τρόμο είδαν το κοτόπουλο να κάνει χίλια κομμάτια το υποτίθεται άθραυστο τζάμι, να σπάει στα δύο την πλάτη του καθίσματος του μηχανοδηγού, και να καρφώνεται στον μεταλλικό πίσω τοίχο της καμπίνας κάνοντας μια βαθιά γούβα. 
Αμέσως στέλνουν τα αποτελέσματα στην airbus μαζί με τα σχέδια κατασκευής του υαλοπίνακα παρακαλώντας απεγνωσμένα για βοήθεια. Η απάντηση ήρθε την επόμενη μέρα με fax το οποίο περιείχε μόνο μία φράση: 

'Ξεπαγώστε το κοτόπουλο'!


ξεπαγώστε το κοτόπουλο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε για να χαρίσει απλόχερα το γέλιο στους αναγνώστες του. Το περιεχόμενο του αποτελείται από ανέκδοτα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αστεία και σχόλια. Είναι η μοναδική Ελληνική ιστοσελίδα με τόσο πλούσια ύλη, για εύκολη και γρήγορη ανάγνωση. Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους αναγνώστες του και η καθημερινή συμμετοχή τους είναι αναγκαία για τη συνέχιση του.