Μόδα είναι και περνάει

Τυπάς με Mercedes Cabrio AMG και δε συμμαζεύεται μπαίνει σε κοσμικό μπαρ. Στυλάκι τελείως ματσό με signe ρούχα, wet look μαλλάκι, πούρο και τα συναφή. Με το που μπαίνει κοζάρει στη γωνία του μπαρ μια γκομενάρα. Της στέλνει ένα ποτό και μέσα σε λίγα λεπτά έχουν πιάσει κουβέντα. Μετά από λίγη ώρα και με την γκόμενα να έχει λιώσει ο τύπος της προτείνει να πάνε σπίτι του. Αυτή λέει ΟΚ. 

Μπαίνουν στο σπίτι τής προσφέρει ένα ποτό και δεν αργούν να αρχίσουν τα Θερμά επεισόδια. Την ξαπλώνει σε ένα καναπέ by the τζάκι και αυτός όρθιος αρχίζει να γδύνεται. Βγάζει το σακάκι το Pierre Cardin των 4500, το πετάει στο τζάκι και αυτό καίγεται. Κόκαλο η γκόμενα. 

Βγάζει τα παπούτσια τα Cavalli των 2000, το πετάει στο τζάκι και αυτό καίγεται. Κόκαλο η γκόμενα. 

Βγάζει το πουκάμισο το D&G των 900, το πετάει στο τζάκι και αυτό καίγεται. Κόκαλο η γκόμενα. 

Βγάζει το παντελόνι το Ferre των 1000, το πετάει στο τζάκι και αυτό καίγεται. Κόκαλο η γκόμενα. 

Βγάζει και τα σώβρακα τα Yiannis Ziros των 200, τα πετάει στο τζάκι και αυτό καίγεται. Κόκαλο η γκόμενα. 

Οπότε τον ρωτάει: "'Όλα καλά αλλά τόσο όμορφα και ακριβά ρούχα γιατί τα καις;" 

Και απαντάει ο τεράστιος: 
"Κούκλα μου όταν θα τελειώσει ο Μήτσος, θα έχει αλλάξει η μόδα"0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε για να χαρίσει απλόχερα το γέλιο στους αναγνώστες του. Το περιεχόμενο του αποτελείται από ανέκδοτα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αστεία και σχόλια. Είναι η μοναδική Ελληνική ιστοσελίδα με τόσο πλούσια ύλη, για εύκολη και γρήγορη ανάγνωση. Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους αναγνώστες του και η καθημερινή συμμετοχή τους είναι αναγκαία για τη συνέχιση του.