Μερικά Ανεκδοτάκια για χαλάρωμα


Ήταν μια φορά ένας μεγάλος ντετέκτιβ και πήγε με το μαθητευόμενό του στην εξοχή για να του μάθει να διαβάζει τα σημάδια. Μετά από ώρα ήρθε το βράδυ και έπεσαν να κοιμηθούν...Κάποια στιγμή ο ντετέκτιβ ξυπνάει το μαθητευόμενό του που ήταν ακόμα ξαπλωμένος:
-Για πες μου μικρέ τι βλέπεις;
-Πολλά αστέρια.
-Και τι σημαίνει αυτό;
-Από θεολογική άποψη ότι ο θεός είναι μεγάλος, από μετεωρολογική ότι θα κάνει καλή μέρα και από δική μου άποψη ότι είναι πολύ ρομαντικά. Εσείς τι λέτε;
-Ότι μας κλέψαν τη σκηνή ρε μ****α!!!Κάποτε, ένας μάγκας, πηγαίνει σ` ένα καφενείο μαζί με τους φίλους του, για να παίξει λίγο τάβλι, ώστε να περάσει η ώρα. Πηγαίνει λοιπόν, κάθεται και περιμένει μέχρι να έρθει ο καφετζής να πάρει παραγγελία.
- "Τί θα πάρετε παρακαλώ;"
- "Που `σαι φίλε, θέλω ένα καφεδάκι περιποιημένο. Δε θέλω να είναι ούτε πολύ γλυκός, αλλά ούτε και πολύ πικρός. Τσακ στη μέση. Δε θέλω να έχει ούτε πολλές φουσκάλες, αλλά ούτε και λίγες. Τσακ στη μέση. Το φλυτζάνι στο οποίο θα το βάλεις, δε θέλω να είναι ούτε πολύ μεγάλο, αλλά ούτε και πολύ μικρό. Τσακ στη μέση."
Ο καφετζής αγανακτησμένος φεύγει.
- "Ε! Φίλε που πας, δε τελείωσα ακόμα. Άκου λοιπόν. Μαζί με το καφέ θέλω και κουλουράκια. Τα οποία, δε θέλω να είναι ούτε πολύ μεγάλα, αλλά ούτε και πολύ μικρά. Τσακ στη μέση. Δε θέλω να έχουν ούτε πολύ σουσάμι, αλλά ούτε και λίγο. Τσακ στη μέση. Και τώρα
σπάσε, είσαι ελεύθερος."
- "Μάλιστα κύριε", απαντάει πυρ και μανία ο καφετζής.
Η ώρα περνούσε και ο μάγκας περίμενε το καφέ του με ανυπομονησία. Το μαγαζί άδειασε και ο μάγκας δεν είχε πάρει ακόμα το καφέ του. Έτσι λοιπόν, μετά από περίπου μιάμιση ώρα, λέει στο καφετζή:
- "Ε! Φίλε! Τι θα γίνει με το καφέ;"
Και ο καφετζής του απαντάει:
- "Άκου μεγάλε! Δε σε έχω γραμμένο ούτε πολύ δεξιά, αλλά ούτε και πολύ αριστερά. Τσακ στη μέση." Η σύζυγος ξυπνάει αργά το βράδυ και ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της δεν είναι στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και κατεβαίνει να τον ψάξει.. Τον βρίσκει να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, βυθισμένο σε βαθιές σκέψεις και απλώς να κοιτάζει με απλανές βλέμμα τον τοίχο.
- "Τι σου συμβαίνει αγάπη μου;", ψιθυρίζει μπαίνοντας στην κουζίνα,
"γιατί  είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα;"
- "Θυμάσαι τότε που είχαμε πρωτογνωριστεί πριν από 20 χρόνια, τότε
που ήσουν ακόμη 16 χρονών;"
- "Μα φυσικά και το θυμάμαι!", του απαντάει.
- "Θυμάσαι τότε που μας έπιασε ο πατέρας σου να κάνουμε έρωτα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου;"
 - "Ναι, κι αυτό το θυμάμαι!"
 - "Θυμάσαι μήπως και τη στιγμή που πήρε την καραμπίνα και μου είπε ότι, ή  θα σε παντρευτώ ή θα με στείλει φυλακή για 20 χρόνια;"
- "Ναι αγάπη μου, το θυμάμαι κι αυτό!"
- "Σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί..."!!!
Παντρεμένος σ' ένα σουπερμάρκετ τώρα και τον χαιρετά μια εντυπωσιακή ξανθιά!
- Γνωριζόμαστε? λέει αυτός...
- Νομίζω είσαι ο πατέρας ενός από τα παιδιά μου, απαντάει η ξανθιά.
- Ω θεέ μου! λέει εκείνος και θυμάται τη φορά που απάτησε τη γυναίκα του.
Είσαι η στριπτιζέζ από το μπάτσελορ που είχαμε πηδηχτεί στην πισίνα και μετά μου τις έβρεξες με το μαστίγιο και μου κάρφωσες ένα καρότο στον κώλο?
- ΟΧΙ, κάνει εκείνη σαστισμένη! Είμαι η φιλόλογος του γιου σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε για να χαρίσει απλόχερα το γέλιο στους αναγνώστες του. Το περιεχόμενο του αποτελείται από ανέκδοτα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αστεία και σχόλια. Είναι η μοναδική Ελληνική ιστοσελίδα με τόσο πλούσια ύλη, για εύκολη και γρήγορη ανάγνωση. Το Στέκι του Γέλιου δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους αναγνώστες του και η καθημερινή συμμετοχή τους είναι αναγκαία για τη συνέχιση του.